sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Paluu arkeen

Täällä ollaan edelleen, vaikka blogihiljaisuus onkin venähtänyt jo melkein pariksi viikoksi. Palasin eilen Toledosta, Espanjasta, jossa vietin viikon joogaretriitissä paikallisessa karmeliittaluostarissa. Joogaamisen lisäksi aikaa oli hyvin myös lukemiselle, joten kirjajuttuja on tulossa, kunhan vain ehdin niitä kirjoittaa. Merete Mazzarellan Marraskuu, Veikko Huovisen Pojan kuolema, Alan Drew:n Vesipuutarhat ja muutama muukin opus odottavat blogimerkintäänsä.

Tässä kuitenkin ensi hätään muutama kuva reissusta. Toledo on omalaatuinen ja täynnä historiaa oleva kaupunki, suosittelen käymään jos vaikka Madridin suunnalla liikutte (Madridista pääsee Toledoon junalla puolessa tunnissa). Kirjablogissa kun ollaan, niin mainittakoon että Don Quijoten seikkailut sijoittuvat näille seuduille eli nykyiselle Kastilia-La Manchan aluelle, jonka pääkaupunki Toledo on.Sunnuntaisäveletkin ovat jääneet pariksi viikoksi paitsioon, lupaan että ensi viikolla palaan myös musahaasteen pariin!

5 kommenttia:

 1. Toledo! Joogaretriitti! Lukeminen!

  Kaikki kuulostaa ihanalta. <3 Odottelen juttujasi niin idolistani Mazzarellasta kuin Vesipuutarhoista (joka olisi hyllyssäni ja kuulostaa kivalta).

  VastaaPoista
 2. Oi, minäkin täällä huokailen ihastuksesta! Sinulla on selvästi ollut ihana loma :). Minäkin odotan mielenkiinnolla arvioitasi erityisesti Mazzarellasta (meinasin kirjoittaa mozzarella!) ja Huovisesta.

  VastaaPoista
 3. Karoliina: Ihanaa olikin! Tosi rentouttava loma, olisin voinut toisenkin viikon viettää luostarin rauhassa.

  Maria: Laitoin eilen illalla tämän merkinnän kirjoitettuani koneen kiinni, ja sitten aloin miettimään että en kai vaan kirjoittanut Mazzarellan sijasta Mozzarella. Melkein piti avata kone uudestaan ja tarkistaa, mutta päätin sitten että antaa olla, saavatpahan lukijat hyvät naurut jos olenkin mokaillut. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta lomalta kuulostaa ja voi että miten huikeita kuvia!!

  VastaaPoista
 5. Lomasi kuulostaa ihanan rauhoittavalta. Kuvat olivat upeita.

  VastaaPoista