sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Sunnuntaisäveliä, osa 14: Laulu, josta kukaan ei arvaisi minun pitävän

Ei tämä mikään suuri salaisuus ole, mutta en usko monenkaan ystäväni arvaavan, että pidän valtavasti Dolly Partonin Jolenesta. En yleensä kuuntele country-musiikkia, enkä ole Dollyn tuotantoonkaan juurikaan tutustunut muutamaa biisiä lukuunottamatta (Jolenen lisäksi I will always love you on hieno kappale, vaikka sitä on tullut Bodyguard-leffan ansiosta kuultua ihan liikaa). Vaikka Dolly yleensä country-laulajaksi mielletäänkin niin minusta Jolene on ihan vaan hieno pop-biisi ilman sen kummempaa luokittelua. Ja diggaan Dollya muutenkin: bimboblondin ulkonäöstä huolimatta hän on fiksu ja monilahjakas nainen, joka osaa nauraa itselleen ja imagolleen.


Kuva-aiheena on "Tämä tekee minut iloiseksi". Onko maailmassa mitään ihanampaa, suloisempaa ja hauskempaa kuin kissanpennut? Tähän söpöläiseen tutustuin Kreetan-matkalla jo monta vuotta sitten, mutta aina kun katson sen reissun valokuvia, muisto pikkukissasta saa minut hymyilemään. Kerrassaan valloittava otus!

1 kommentti:

  1. Olen kantria alkanut kuunnella enemmänkin mutta kyllä, nämä Dollyn tuon ajan kappaleet ovat loistokamaa (omaksi suosikikseni on noussut saman levyn Early Morning Breeze ja on niitä muitakin hyviä), ja Dolly on erinomainen laulaja, lauluntekijä ja ihmisenäkään en ole tähän mennessä kuullut hänestä pahaa sanaa sanottavan...fanitan.

    VastaaPoista