keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Ruusutunnustus


Sain tämän ihanaisen blogitunnustuksen P.S. Rakastan kirjoja-blogin Saralta. Kiitos! Tunnustus tulikin oivaan saumaan, sillä olen ollut niin kiireinen ja väsynyt etten ole oikein saanut luettua mitään viime aikoina. Minulla on varmaan seitsemän kirjaa kesken, mutta mihinkään en osaa keskittyä, vaan aloitan aina uusia kirjoja siinä toivossa että joku tarina koukuttaisi. No, viikonlopuksi olen menossa joogaretriittiin Valamon luostariin, joten eivätköhän siellä turhat kiireet unohdu ja mieli rauhoitu.

Ruusutunnustuksen saajan kuuluu kertoa itsestään viisi asiaa:

Lempiruokani: kun on kasvisruuasta kyse, olen melko kaikkiruokainen, syön mielelläni ja paljon. :) Aikaisemmassa tunnustuksessa mainitsin lempiruuakseni kantarellirisoton, viime viikolla tein samaa kamaa suppilovahveroista ja erinomaisen hyvää oli sekin.

Lempimakeinen: tumma suklaa ja salmiakki, muuta karkkia en juuri syö.

Lempilukemistani: no on tämäkin kysymys kirjabloggaajalle! :) Miten tähän voi vastata lyhyesti? Luen aika monipuolisesti kaikenlaista enkä osaa nimetä mitään tiettyä tyylilajia suosikikseni. Vastaan vain että hyvä kirjallisuus.

Lempipaikka käsitöille: sohvannurkka, se sama jossa tykkään myös lukea. Yleensä minulle iskee syksyisin valtava neulomisvimma, mutta tänä syksynä sitä ei ole jostain syystä kuulunut. Neulomiseni ja virkkaamiseni on hyvin kausittaista, joskus menee pitkiä aikoja etten koskekaan lankoihin, mutta sitten villitys iskee ja saatan muutaman viikon tai kuukauden neuloa aivan apinan raivolla. Muita käsitöitä en oikeastaan osaa tehdä, ompelukoneella saan juuri ja juuri verhot ommeltua, mutta en mitään sen mutkikkaampaa.

Lempielokuviani: Trainspotting, Pan's Labyrinth, Sovitus, The Last King of Scotland, (500) Days of Summer, Tunnit, Sideways, Pedro Almodóvarin, Aki Kaurismäen ja Jim Jarmuschin leffat...näitäkin voisin luetella loputtomiin.


Annan tämän ruusuisen blogitunnustuksen eteenpäin Valkoiselle kirahville Opuscoloon sekä Lurulle Lurun luvut-blogiin.

4 kommenttia:

 1. Kun lukee muiden tunnustuksia huomaa aina mitä itse on unohtanut, kuten esimerkiksi, että unohdin Aki Kaurismäen "Mies vailla menneisyyttä"-elokuvan listaltani. Tunnit muistin ;)

  VastaaPoista
 2. Mies vailla menneisyyttä on minunkin suosikkejani Kaurismäen leffoista. Muita lemppareita ovat Varjoja paratiisissa ja Kauas pilvet karkaavat. Uusin, Le Havre, oli ihan ok sekin mutta ei minusta ihan kärkikastia.

  VastaaPoista
 3. Erityisesti huomio kiinnittyi leffalistaan, josta bongasin useita omia suosikkeja: Pan's Labyrinth, Sovitus, (500) Days of Summer, Tunnit, Sideways sekä ohjaajana Almodovar. :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Karoliina, ilmeisen samalainen leffamaku meillä! :)

  VastaaPoista