sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Päivä 26: Kirja, joka muutti mielipiteeni

Enpä kyllä keksi sellaista kirjaa, joka olisi vaikuttanut minuun niin vahvasti että mielipiteeni jossain merkittävässä asiassa olisi muuttunut. Tokihan kaikki luettu vaikuttaa jollain tavalla, mutta että yksi kirja olisi aiheuttanut merkittävän kelkankäännöksen, ei, sellaista en muista kokeneeni.

Mielipiteet kirjailijoista tosin saattavat muuttua, esimerkkinä aikaisemmassa merkinnässä mainitsemani Riku Korhonen, jota ennen hänen kirjojensa lukemista pidin ärsyttävänä öykkärinä. Samalla tavoin minulle kävi Arno Kotron kanssa: hänhän oli jossain vaiheessa Suomen virallinen sinkkukirjailija, joka esiintyi naistenlehtien palstoilla milloin missäkin kokkareissa kuvattuna, enkä pitänyt mitenkään mahdollisena että tuollainen baariliihottaja pystyisi kirjoittamaan mitään minua kiinnostavaa. Sitten ystäväni lainasi minulle Kotron Sanovat sitä rakkaudeksi -äänikirjan, ja pakko oli myöntää että mies onkin taitava runoilija.

2 kommenttia:

  1. Hip! Eksyin blogiisi :).

    Piti vain todeta, että minuunkin kolahti tosi kovaa tuo Kotron "Sanovat sitä rakkaudeksi" ja oon lukenut sen läpi monen monta kertaa. Sen jälkeen ilmestyi jatko-osa "Musta morsian" (?) ja ostin senkin, mutta se oli tooooooooooosi iso pettymys. Niin kliseinen ja tyhmä! Mutta tämä toinen on hyvä. : >

    VastaaPoista
  2. Minullakin on Musta morsian hyllyssä, mutta ei se tosiaan ole läheskään niin hyvä kuin Sanovat sitä rakkaudeksi.

    Niin ja kiva kun eksyit, tervetuloa lukemaan blogiani! :)

    VastaaPoista