sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Sunnuntaisäveliä, osa 3: Onnelliseksi tekevä laulu

Musiikki- ja valokuvahaaste jatkuu tällä viikolla minut onnelliseksi tekevällä laululla. Tiesin heti, minkä bändin musiikkia valitsen, mutta laulun valinta olikin sitten vähän hankalampi: Band of Horsesin musiikki on niin positiivista ja kohottavaa, että melkein mikä tahansa biisi voisi olla minun onnellisuuslauluni. Lisäksi bändin toistaiseksi ainoa Suomen-keikka Tavastialla pari vuotta sitten on edelleen kaikkien keikkakokemusteni top kolmosessa, niin huikean hieno se oli. Varmaan myös niiden mahtavien keikkamuistojen takia BoH:n musiikki herättää onnen tunteita - mikään ei ole parempaa kuin olla keikalla eturivissä, laulaa ääni käheäksi ja hymyillä, hymyillä ja hymyillä niin että poskilihaksia särkee vielä seuraavana aamunakin.

Factory on Band of Horsesin uusimmalta Infinite Arms-levyltä. Se on levyn avausbiisi, ja aika monesti minulle käy niin, etten meinaa päästä levyn muihin kappaleisiin asti ollenkaan, kun juutun kuuntelemaan tätä repeatilla. :)


(Saako joku selvää mitä tuossa lauletaan noin kohdassa 1:48? Jotain stuck between my teeth, mutta mitä? Netin lyriikkasivustoilta löytyy siitä monta versiota, joista mikään ei minusta kuulosta oikealta...)

Viikon kuva-aihe on Hetki. Sitä kuvastakoon zagrebilaisen kissan päivätorkkuhetki aurinkoisella ikkunalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti