sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Sunnuntaisäveliä, osa 8: Laulu, jonka sanat osaan alusta loppuun

Osaan aika monen laulun sanat alusta loppuun, joten tähän on tosi vaikea valita vain yhtä. Päädyin biisiin, jonka sanat olen osannut ulkoa suurimman osan elämästäni - olin Dingo-hysterian aikaan hyvin vaikutuksille alttiissa iässä, joten pystyn laulamaan Levottoman tuhkimon ulkomuistista varmaan vielä 100-vuotissynttäreillänikin. (Toinen lapsuudenaikainen katkeruuden aihe makuupussiepisodin lisäksi on se, ettei äiti päästänyt minua 9-vuotiaana Dingon keikalle Jyväskylän jäähalliin. Kyllä on ollut ankea lapsuus! :D)


Viikon kuvakin oli hankala valita, en minä pysty valitsemaan kaikista kuvistani yhtä suosikkikuvaa! No, tämä kuva on ollut pitkään koneeni näytön taustakuvana, ja sitä jaksan edelleen katsella joten olkoon se nyt suosikkini. Kuva on otettu Zagrebin kasvitieteellisessä puutarhassa, suuren ja kauniin kukkasen nimeä en tiedä.

5 kommenttia:

 1. Minäkään en koskaan päässyt Dingon keikalle (mutta olinkin kyllä niin pieni, pitkästi alle kouluikäinen, että ihan hyvä niin), mutta kerran päästiin naapurin kyytiin, kun se vei poikansa keikalle. Nähtiin ehkä Dingon keikkabussi ja kyllä sekin oli hienoa :D

  (Paitsi nyt melkein valehtelin! Olen nähnyt "Dingon" kahdesti, vuosina 2007 ja -10, mutta mahtoikohan laulaja olla ainoa alkuperäiseen kokoonpanoon kuulunut, joten ei sitä ihan voi laskea...)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kuva.

  Muistan, että äitini paheksui jostain syystä Dingoa, joten en minäkään siitä tietenkään "voinut" pitää, koska halusin olla äidille mieliksi. Autiosta talosta taisin kuitenkin jo silloin pitää.

  VastaaPoista
 3. Maija: juu ei niitä Neumannin soolo-dingoiluja voi oikeiksi Dingon keikoiksi laskea. :)

  Annika: Kiitos!
  Minun äitini ei mitenkään paheksunut Dingoa, mutta hänestä olin vain liian nuori. Ja olihan meno Dingon keikoilla aika hurjaa, kirkuvia ja pyörtyileviä tyttöjä jne...olisin varmaan lähinnä pelännyt siellä. :)

  VastaaPoista
 4. Ja minä olen Porista, joten Dingoa on laulettu ja fanitettu. Levoton tuhkimo on kuin tunnarini...

  Kunpa minä ehtisin miettiä myös musiikkia tai kuunnella edes. Nyt lukemaan.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Leena, minäkin olen asunut Porissa muutaman vuoden, tosin vasta vuosia Dingo-huuman jälkeen. :)

  VastaaPoista